Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur ?

Tarih: 28.03.2020 14:50
Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur ?
Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur ?

Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur ?

Allah’ın (Celle Celâluhû) rahmeti ve bereketi üzerinize olsun diyerek konumuza başlamak istiyorum…

Değerli okuyucularımız! Uzun zamandır sizlere alanımızla ilgili bildiğimiz kadar doğru olanları anlatarak bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu konularda ne kadar bildiklerimizi anlatsak da okuyucularımızdan bizi telefonla arayıp öyle sorular alıyoruz ki bunların çoğu islamla bağı olmayan veya küfre gidecek kadar tehlikeli işlemlerden bahsediyorlar.

 

Biz de bu konuda insanları uyarmak ve bilgi vermek amacıyla bu ay ki yazımızı sihir, büyü, cin safsatalarıyla insanları nasıl kandırıyorlar, gerçekten medyumlar doktor ilaçlarını nasıl kestiriyorlar ve medyumlar ne yapıyor… Ayrıca sihirden, büyüden ve cinlerden nasıl korunulur diye başlamak istiyorum.

Bilindiği gibi daha önceki yazılarımızda büyünün ne olduğunu, sihrin veya cinlerin varlıklarından bahsetmiştik. Yine de biraz da olsa bahsetmek istedim ki bilinçli hareket edelim.

BÜYÜ

Büyü gizli bir esrar aman ne olacak ki deyip geçemeyiz. Ben şimdiye kadar büyü yoluyla nice insanların işlerini kaybettiğini nice ailelerin dağıldığını birbirlerinden ayrıldığını ve nice insanların hastaneye düştüğünü hayal ve hezeyanlara girdiğini bilirim. Bu konuda insanlar belirtilerini kesin olmamakla beraber şöyle anlayabilirler; ticaretle uğraşıyor işleri tam olacak bozulur veya hiçbir neden yokken eşini istemez veya kazandığı paranın nereye gittiğini anlamaz bazen tam evlenecek hatta nişanlanır işi bozulur ve bazen de cinler periler vs. bazı varlıklar görürler veya bunlara benzer sanki arkalarından bir şey geçti gibi olur. Şimdi bunları okuyan kişiler tamam bunlardan bir tanesi tutuyorsa bende büyü var demeyin. Hemen bir hoca yada medyuma gitmeyin, peşine düşmeyin.

Bu konuda sizlerle bazı şeyleri paylaşmak istiyorum. mesela Allah (Celle Celâluhû) istemezse asla bir şey tesir etmez. Bu konular önce doktorluk olabilir önce medyum yerine bir doktorla görüşün ama diğer manevi yönden de Allah (Celle Celâluhû) bize bir kitap indirdi orada hayatımızı nasıl tanzim edeceğimizi bize Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) vasıtasıyla öğretti. Ama biz tersini yaparız…

Deseler ki bir yerde solucan var, yılan var bunu yiyene büyü sihir tesir etmez bizim halkımız onu yer. Ama Allah (Celle Celâluhû) Kuran’da bizlere sihirden, büyüden, nazardan ve cinlerden korunmak için şu ayetleri okuyun ve korunun der ama bizim halkımız ona bakmaz. Nazar için kalem sûresi indirildi bizim milletimiz nazar boncuğu taşır veya duvarlara tüh tüh diye tükürür. İşte kurtuluş yüce kitapta okusana…

Bu konu da en azından ayetel kürsi, amener rasûlü, ihlas, felak, nas, fatiha sûrelerini ezberletmemiz lazım. Bu konuyla ilgili 3 önemli maddeyi yazıyorum. Eğer insanlar bu 3 şeyi yaparsa ve her yaptığı işte bu 3 kelime onun aklına gelirse hayattan korkmasın ve şu 5 şeyi de yapmazsa hayata tutunur. Bir gün çok değerli zatlarla konuşurken bunu ben o zatlara söyledim hepsi bu konuda hem fikir oldu.

yapılması gereken 3 şey!

1- Seni zamanından alıkoyan neyse,

2- Seni namazından alıkoyan neyse,

3- Seni şahsiyetinden alıkoyan neyse müsaade etme.

Şimdi bunları açıklayalım…

1- Zaman çok önemlidir, dünyanın parasını verseniz, dünyanın aşkını sevgisini verseniz giden zaman geri gelmez.

2- Eğer namaz yoksa o zaman tehlike var, büyü var, cin var, yoksulluk var, acı var, hüzün var… Çünkü namazda koruyucu ayetler var, namazda ruhun rahatlaması var ve namazın olduğu yerde en önemlisi şeytan yok. Ama diyebilirsiniz ki hocam ben namaz kılıyorum, ibadet ediyorum ama yine de bana nazar, büyü tesir ediyor… Bu bir imtihan. Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) tesir eden ümmetine de tesir eder. Bu konuda çeşitli ayet ve hadisler mevcut ama ben konuyu dağıtmak istemiyorum.

3- Şahsiyet önemli. Eğer şahsiyet yoksa dünya ve ahrette yoktur.

sahibini tanımayan 5 şey!

1- Silah

2- Elektrik

3- Deniz

4- Sürat

5- Ticaret

Şimdi bunları açıklayalım…

1- Silahı 10 sene belinde taşırsın namluyu kendinize çevirdiğinizde sizi tanımaz.

2- Ya ben 20 senedir elektrikçiyim elektrik beni çarpmaz deyip akım olan kabloyu tutarsanız sahibini tanımaz ve çarpar.

3- Deniz can yeleği olmadan ben yüzücüyüm deyip denize girerseniz sizi tanımaz ve boğar.

4- Benim altımda Mercedes var, 10 senedir bunu kullanıyorum. Ben süratli gideyim derseniz sizi tanımaz ve kaza yaptırır.

5- Ticareti 40 yıl yapar para kazanırsınız ama bir imzayla hepsi gider.

Onun için 3 şeyi yapmak ve 5 şeyi yapmamak lazım… Hayat bir cilvedir.

Dönelim konumuza mesela büyüden korunmanın bir metodu şudur:

Bir bardak suya 1 yasin sûresi 1. Mübine kadar, hadid sûresi tamamı, kafirun sûresi tamamı… Bir Cuma günü sela vakti okunur ve içilirse inşallah çok faydası olur. Bunlar denenmiş sonuçları alınmıştır.

Ama internet köşelerinde medyumlar öyle şeyler söylerler ki, bir medyum şöyle yazıyor; dil bağlarım, karı kocanın arasını düzeltir veya ayırırım, gelinlerin ağzını bağlarım veya ip düğümleyip karı kocayı ayırırım veya mezarlığa kaşık koyarak 2 kişiyi ayırırım, ticaretini bağlarım iflas eder ve bunları da kaç paraya yaptığını orada tek tek açıklıyor. İşte biraz önceki 3 şeyi yapmalıyız…

İçinde namaz var, o namazı ve şahsiyeti olan adama veya medyum bunların hiçbirini uygulamaz. Bir gün ticaret yapan bir adam bir medyuma gidiyor medyum ona “senin dükkanında şuralarda muskalar var diyor ve ben gelirsem hepsini bulur çıkartırım ve büyüleri çözerim ama 5 bin liranı çalarım” diyor. Adam kabul ediyor ve beni de çağırıyor. Ben de gözlemci olarak oraya gidiyorum medyum beni tanımıyor ve işleme başlıyor. Bir bakarım oradan buradan ayrı yerden 6-7 muska çıkıyor, ben de şaşırdım ve adam bunları bulup 5 dakika da 5 bin tl alır gider biz de  insanımızdan 150 tl safran parası istesek çok gelir neyse… Bende adama parasını vermemesini söyledim ama adam parayı verdi. Bakın ben Salih Memişoğlu… Bunları canlı yaşıyorum ve ben adamın ismine daire kurup bakarım ki, senaryo. O işyerinde medyumun tanıdığı bir kişi çalışıyor ona bin tl veriyor ve o muskaları oraya koyduruyor. Hemen adamın kayıt yapılan kameraları 3 gün önceye alınıp seyrediyoruz… Baktık ki muskaları oraya koyan çocuk. Çocuğa sorarlar “evet ben koydum der” adamı dolandırırlar. Bahsettiğimiz 3 şeyden biri şahsiyet… Şahsiyeti olan bir medyum bunu yapmaz.

Bu konularda araştırdım öyle numaralar yapıyorlar ki pes yani… Bir gün bir vatandaş bana geldi dedi ki; hocam benim karımla aram yok, 20 sene çok iyiydik şimdi benim odamdan kaçıyor yanıma gelmiyor ve hatta bazen eve geç geliyor sorduğumda beni cinler eve sokmuyor diyor ve ben bir hocayla görüştüm bana dedi ben eve geleyim sana bir su vereyim eşine içir. Benden ne kadar talep edeceğini sordum, 7 bin lira… Ey insanlar buraları iyi okuyun! Allah (Celle Celâluhû) aşkına, Kuran’dan şaşmayın. Ben diyor parayı verdim benim evime geldi bir bardak suya okudu eşime ve bana verdi içtik benim hanım bana öyle güzel davranıyor ki ben dünyaya yeniden geldim huzur buldum ama 2 ay fayda ediyor 2 ay sonra eşim yine aynı oluyor. Hoca bir 7 bin tl daha istiyor ne yapacağımı şaşırdım, ben ona o medyumu eve çağır bana da haber ver deyip gönderdim. Bir Pazar sabahı adam medyumu çağırır ben de giderim ve ne görürüm Allah (Celle Celâluhû) kötülerdenkorusun adamın karısı internetten medyumla tanışmış ve gide gele onunla arkadaş olmuş. Anlaşırlar kadın yalandan kocasına zorluklar yaşatır medyum da hesapta onların büyüsünü bozar aldığı parayı da adamın karısıyla paylaşır. İşte bu da insan! Sonra ben durumu kadına anlattım, ağlayarak her şeyi anlattı.

Evet saygıdeğer okurlarımız… Çok uyanık olacağız. İnsanlar arasında, eşler arasında küskünlük kavgalar olabilir bunun için evlilik danışmanları, psikiyatrlar var onlara müracaat etmemiz lazım hatta ve hatta insan bazen kendi kendinin doktoru olması lazım. Mesela huzur denen şey insanı bulmaz insanın huzuru araması lazım. Bakarsınız bir karı koca en lüks lokantada yemek yer ama o yemekten tat alamazken bir ağacın altında domates, peynir, ekmek yersin huzurlu olursun çünkü orada ağaçlar ve orman vardır. En küçük şey de hemen sağa sola değil de kendi eksiklerimize bakıp tamamlamamız lazım. Bu konu da karı koca arasında eğer huzursuzluk varsa sihir, büyü ya da nazardan şüpheleniyorsak bundan kurtarmanın bir yolu da şudur;

Bir bardak zemzem suyuna sabah ezanından yarım saat sonra kalkıp

Enfal sûresi 63. ayeti,

Bakara 165. ayet,

Rahman sûresi 1-3,

Nisa sûresi 1-4 ayetleri,

101 sefer La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin okursa ve o suyu karı koca 3 gün çoğaltıp biiznillah içerlerse şifa olur ama nerede bunu yapacak adam? Sabah namazına kalkmıyor ki bunu yapsın uykusu bozulur aman aman ondan sonra ver 7 bin tl’yi medyumlara.

Değerli okuyucularımız, hayat gerçekten zor. Mesela bir kişi bana geldi hocam ben emlak işiyle uğraşıyorum ama hangi işin kaporasını aldıysam tapudan dönüyoruz, bir hocaya gittim bana dediler ki senin işini bağlamışlar bir ipe 41 düğüm atayım işlerini açayım sende sattığından bana bin tl ver. Adam da bir ipe 41 düğüm atmış ve onu bir taşın altına koymuş. O günden beri değil işi baş ağrısından duramıyor… Ben önce ona doktora gitmesini söyledim doktorun sende bir şey yok demesi üzerine adam bana tekrar geri geldi. Baktım ki adam kendi kendine büyü yapmış! Nasıl mı? Mesela biz felak, nas sûresi okurken ne diyoruz, ipler düğüm atanların şerrinden sana sığınıyoruz bu da kendi kendine düğüm atmış ve taşın altına koymuş kendi kendine büyü yapmış haberi yok. Bu işler öyle taşlar düğümlerle olmaz. Enteresandır ki merak ettim adama sordum “sen hiç Allah’a (Celle Celâluhû) dua eder misin?” Dedi ederim; “Ya Rabbi beni helalinden zengin eyle” Eee sonra “ama ben komisyoncu olarak yalandan yemin de ediyorum” Güler misin ağlar mısın? Allah’a (Celle Celâluhû) dua ediyor beni helalinden zengin et diye Allah da (Celle Celâluhû) duasını kabul ediyor onun işlerini tapudan çeviriyor haramdan zengin etmiyor oda medyumu aracı koyuyor. Biz işlerimizde, evimizde bozukluk görüyorsak önce eksiklerimizi  tamamlayalım.

Bir gün yeni evli bir çift geldi ve “hocam benim eşim bana yanaşmıyor, 3 aylık evliyiz gerdeğe giremedik” bir doktora gidiyor doktor ona vajinismus denen bir hastalık teşhisi koyup kıza ilaç veriyor düzelmiyor bunun üzerine kadın ve koca 8 tane medyumu dolaşıyor 20 bin tl verdikten sonra bana geliyor. Sordum “medyumlar size ne önerdi” diye bakın arkadaşlar medyum ona demiş ki “hanginiz yanaşmıyorsa onun idrarını kolaya veya meşrubata koyup için” Koca içiyor. Soruyorum “nasıl yaptın?” adam bana “ne yapayım hocam bizim orada töre var bir umut deyip o idrarı içtim.” Görüyorsunuz bulaşık suyuyla nasıl bulaşık yıkıyorlar yani haramla necisle büyü çözecekler. Allah’ın (Celle Celâluhû) ayetleri peygamberin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) sünneti nerede… Araştırıp bakarım ki kızın daha önce sevdiği bir çocuk var bunu da babası zorla evlendirir bu zorluğu bilerek yapar ki boşansın eski sevgilisine dönsün. İşte işi bilmezsen idrarı da içirirler. Oysa günümüz de evlilik danışmanları var evlenirken kızlar ve erkekler onlara müracaat etsin.

Sakın yanlış anlamayın bütün böyle sıkıntısı olan çiftlerimiz anlatılan kız gibi değildir. Eğer gerçekten böyle bağlı ve ilişkiye giremeyenler olursa önce doktora başvursunlar sonra da şu işlemi yapsınlar:

Bir elma üzerine kırmızı olmak şartıyla Kafirun sûresi, Hud sûresi 1-5, Mearic sûresi 1-7, Taha sûresi 38. ayet, Yunus sûresi 78-83 ayetlerini okur ve o elmayı ikiye bölüp karı kocayerse doktorun tavsiyelerine de uyarlarsa biiznillah şifa bulur.

Ayrıca yine böyle bir bağlılık olursa 5-10 senelik evli de olsa fark etmez böyle bir durumda karı koca bir öğlen namazı sonunda bir bardak zemzeme 11 sefer YA ALLAH YA FETTAH EL AZİM EL KERİM ER RAHİM ve 11 sefer La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. Müzzemmil sûresi 1-3, Enam sûresi 1-4, Yusuf sûresinin tamamını okursa o suyu çoğaltıp 7 gün birer bardak içerlerse biiznillh şifa bulurlar.

Bir kadına veya eşine milyarlar verip bir daire alırsın kadın sevinmez neden çünkü o alınan daireyi çocukları için aldığınızı düşünür ama bir tl verip bir gül alırsınız kadın mutlu olur çünkü onun kendine ait olduğunu bilir. Bir gün bana doktor Hamdi Kalyoncu şunu söyledi:

“Hocam! Bir adamın en büyük viagrası ilacı karısıdır eğer güzel süslenip giyinip kocasının helal dairesinde görevlerini yerine getirirse o hastalıklardan  kurtulurlar.

Değerli Dr. Hamdi KALYONCU, Dr. Sefa SAYGILI, Dr. Ali AKBEN hocalarımızla görüşüp çok çok faydalanıyoruz onlardan Allah (Celle Celâluhû) razı olsun.

Değerli okurlarımız!

Şunu bilelim ki, her şey sihir büyü değildir. Şükür ve hamdetmesini de bilmeliyiz. Size hep karamsarlıktan bahsetmek istemem. Of’lu olmam hasebiyle size geçen hafta bir cenazede çok güldüğümüz bir olayla kapatmak istiyorum:

Adamın biri vefat ediyor oda of’lu. Cenazesi yıkanıyor kapının önüne geliyor ve biz adamı tanıyorduk karısına ömür boyu işkence yapmış çok fena biri olarak bilinir. Evinin önünde hoca soruyor “ey cemaat bu adamı nasıl bilirdiniz” herkes “iyi bilirdik” derken karısı atılıyor ortaya, “ben  bu adamın 20 senelik karısıyım kan yedim kan kustum bana yapmadığını bırakmadı her akşam içer ve beni döverdi ben bilmiyormuyum ne olduğunu da siz iyi biliriz diye yalandan Allah’ı kandırıyorsunuz.” Sonra millet gülmeye başladı oğlu annesini kenara çekti ve anne ikna oldu cenaze kalktı. Bu dünya böyle kabre girmeden hesap kapıdan sorulur.
Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur Aralık 2012 Arifan Dergisi Yazısı – Salih Memişoğlu hoca

Yükleniyor...